Resolem els teus dubtes

TRUCA'NS AL
93 2222722
O si ho prefereixes, et truquem nosaltres.

 

   

PREGUNTES FREQÜENTS
Anar a preguntes freqüents

 


RECOMANADOR DE SUBSCRIPCIONS

En quin suport vols llegir El Periódico?

Paper ( + Digital tots els dies)

Digital

LA TEVA RECOMANACIÓ

S'ha produït un error. Si us plau, torna-ho a intentar-ho d'aquí uns minuts.

ET PODRIA INTERESSAR...

S'ha produït un error. Si us plau, torna-ho a intentar-ho d'aquí uns minuts.

 
Pas de
 
 

FAQs

 

Preguntes freqüents

1.- Quins són els avantatges de ser subscriptor?

Ser subscriptor d'El Periódico, tant de l'edició digital com de l'edició paper, et dona accés il·limitat cada dia als continguts de pagament de l'edició digital, PDF i hemeroteca als quals pots accedir des de qualsevol dispositiu.

A més, pel fet de ser subscriptor, passaràs a formar part del Club eP !, el club del subscriptor d'El Periódico, on gaudiràs de grans propostes culturals amb descomptes exclusius (clubep.elperiodico.cat)

2.- Com em puc subscriure? Quines modalitats de subscripció hi ha?

Tens tres opcions per subscriure't i informar-te de les modalitats: a través de la pàgina subscripcions.elperiodico.cat, per telèfon trucant al 93 222 27 22 (de dilluns a divendres de 8 a 13h), o enviant un missatge de correu electrònic a suscripciones@elperiodico.com

3.- Si em subscric a l'edició de paper com i quan rebré el diari?

Tens dues opcions per rebre la teva subscripció: per repartiment a domicili o amb targeta, si vols recollir-lo al quiosc. En el moment de formalitzar l'alta has de triar l'opció que prefereixis.

En el cas del repartiment a domicili, sempre que hi hagi repartiment a la teva zona, començaràs a rebre el diari en un màxim de 5 dies des de la data de l'alta. Si esculls l'opció de targeta, per recollir el teu exemplar al punt de venda, la rebràs al teu domicili en un màxim de 20 dies des de l'alta.

La targeta de recollida de l'exemplar al quiosc és la mateixa que t'acreditarà com a membre del Club Ep! i et permetrà gaudir de tots els avantatges.

En totes dues opcions, un cop formalitzada l'alta, rebràs un correu electrònic amb les teves claus perquè puguis formalitzar l'accés digital.

4.- Ja m'he subscrit però no rebo el diari ni la targeta, què he de fer?

Per a qualsevol incidència relacionada amb la teva subscripció, truca'ns de 8 a 13 hores de dilluns a divendres al 93 222 27 22 o bé envia un missatge de correu electrònic a suscripciones@elperiodico.com

5.- La subscripció es renovarà automàticament?

Totes les subscripcions es renoven automàticament al venciment per una subscripció pel mateix període i segons tarifa vigent.

En el cas que no vulguis renovar la teva subscripció, hauràs d'informar-ne enviant un correu electrònic a suscripciones@elperiodico.com amb suficient antelació al venciment. També pots notificar la teva intenció de no renovar trucant al 93 222 27 22.

6.- No recordo el meu usuari i contrasenya per accedir a l'edició digital. Com els puc recuperar?

Entra a https://pdf.elperiodico.com/usuarios/recuperar-password.php i escriu el teu correu electrònic, t'enviarem un missatge de correu recordatori de contrasenya perquè hi puguis accedir. Si no el reps, no t'oblidis de comprovar la carpeta de correu no desitjat o spam.

7.- Quan rebré la meva targeta de Club eP !?

Als 20 dies aproximadament d'haver formalitzat la subscripció, rebràs la teva targeta al domicili que ens hagis indicat. Si en aquest termini de temps no la reps o hi ha algun error quan ja la tinguis, pots contactar amb el Departament d'Atenció al Subscriptor telefònicament o per correu electrònic.

8.- On puc consultar els avantatges del Club eP !?

Pots consultar les ofertes disponibles a clubep.elperiodico.cat, diàriament a les pàgines oci i cultura d'El Periódico o setmanalment al butlletí electrònic de l'Club eP! que rebràs a la teva adreça electrònica.

Addicionalment als descomptes exclusius de subscriptor, pots beneficiar-te de tots els avantatges en modalitat Basic del ClubTRESC que apareixen a la web www.tresc.cat.

Per accedir-hi per primera vegada i començar a beneficiar-te de les ofertes, hauràs de disposar del teu número de soci i pin exclusiu, entra a https://clubep.elperiodico.cat/tresc, i segueix les indicacions.

9.- Validesa de la targeta de Club eP!

La targeta té una validesa de dos anys, i es mantindrà activa mentre la subscripció estigui activa i al corrent de pagament. Un cop deixi de renovar-se la subscripció, la targeta es desactivarà i no es podrà accedir als descomptes i ofertes proporcionats al club.

10.- Quina diferència hi ha entre ser usuari registrat d'El Periódico i ser subscriptor?

Els usuaris registrats poden llegir els articles de contingut exclusiu. Els subscriptors d'El Periódico, a més de llegir aquests articles, podran accedir a tots els continguts digitals de la web i gaudir dels avantatges i beneficis del Club Ep!